PŘÍPADOVÁ STUDIE
Mediaboard v Transparency International

Mediaboard pomáhá posilovat transparentnost v Česku

Zjistěte, jak Mediaboard napomohl Transparency International ČR (TI) zefektivnit úsilí ve sledování veřejných zakázek a v boji proti korupci díky real-time monitoringu médií a jak zjednodušil sdílení informací.

TŘI
hlavní cíle

monitor

Sledování veřejných zakázek a korupce

Umožňujeme efektivně monitorovat veřejné zakázky a dohlížet nad korupčními případy.

monitor

Neustálý mediální přehled

Pomáháme mít neustálý přehled o médiích a sdílet informace napříč týmem.

monitor

Jednodušší vyhledání článků v archivu

Poskytujeme kvalitní mediální archiv až do roku 2005 pro snadné vyhledávání historických článků.

Vyzkoušet zdarma
VÝZVA

Efektivní monitoring dění v médiích

Naše spolupráce s českou Transparency International začala už před rokem 2015. Předtím v TI nepoužívali žádný nástroj pro monitoring médií a museli se spoléhat na klasické vyhledávání v online vyhledávači či přímé manuální sledování médií, což nebylo úplně nejefektivnější. Transparency International je totiž s více než 4000 zmínkami v médiích ročně jednou z nejcitovanějších nevládních organizací v Česku, a toto číslo rok od roku roste.

video
video

„Mediaboard používáme v Transparency od roku 2015 a je pro nás zcela zásadním nástrojem, bez kterého bychom se neobešli. Osmým rokem tak dostáváme denní přehled o mediálních zmínkách, kde a v jaké souvislosti se o TI mluví a v jakém sentimentu.

Monitorujeme celý český mediální prostor od printu přes online až po rádio a TV. Sledujeme probíhající korupční kauzy, veřejné zakázky, protikorupční legislativu, obranný sektor a další témata související s prací TI.“

David Kotora

Head of Communication @Transparency International CZ

řešení

Přizpůsobitelné dashboardy

Dashboardy jsou přizpůsobeny potřebám celého týmu a mění se podle aktuálních témat. Konstantně ale sledují např. nejčastější mediální zdroje, ve kterých se objevují v rámci různých období, nebo nejčastější pojmy zmíněné v souvislosti s nimi.

Mediální archiv

Cenný zdroj pro odhalení souvislostí z minulosti, který usnadňuje řešení aktuálních případů. Snadno si dohledáte vztahy mezi různými osobami či firmami.

Komplexní reporty

Poskytují podrobný přehled o mediálním pokrytí a dosahu, což je obzvláště cenné hlavně po vydání tiskové zprávy nebo rozhovoru. Nechybí ani přehled o tom, co se děje na sociálních sítích.

Mobilní aplikace pro okamžitý přístup k informacím

Mobilní aplikace Mediaboard zajišťuje rychlý přísun klíčových informací, zasílá upozornění na nové zmínky v médiích, a to ihned po jejich publikaci.

Vyzkoušet zdarma

Zvyšte svůj mediální dopad. Prozkoumejte Mediaboard a posuňte svou komunikaci ještě dnes!

Spojte se s námi
Jste připraveni posunout svou komunikaci?

Zanechte nám své kontaktní údaje a některý z našich specialistů se s vámi brzy spojí.

Odesláním zprávy souhlasíte s našimi Zásadami ochrany osobních údajů