Manažerská shrnutí, analýza a SMS notifikace
22. června 2022

Manažerská shrnutí, analýza a SMS notifikace

Znalosti a zkušenosti

Nově nabízíme denní manažerské shrnutí.

Manažerská shrnutí

Analytik každé ráno projde výsledky a napíše stručné shrnutí v českém nebo anglickém jazyce. To je užitečné zejména tehdy, kdy máte denně mnoho výstupů a je obtížné se v nich zorientovat a najít to zajímavé, či pokud je třeba komunikovat ostatním kolegům jen shrnutí toho hlavního. Analytik také může výsledky manuálně vytřídit, kategorizovat, zkontrolovat, oštítkovat, určit sentiment nebo výstup dále distribuovat na odpovědné kolegy.

Překlady do AJ

Nabízíme také manuální překlad výstupů, kdy analytik přeloží anotace článků či celé články, a vy ráno dostanete již přeložený report v anglickém jazyce.

SMS notifikace

Mediaboard také umí posílat SMS notifikace, pokud článek vyjde na pro vás důležitém zdroji, obsahuje například jméno exponované osoby a podobně, pošleme vám SMS. Víte o tom tedy vždy jako první.

Analýzy včetně zásahu na sociálních sítích

Dále jsme schopni zpracovat mediální analýzy, které obsahují mimo standardní parametry i zásah na sociálních sítích, určení sentimentu a porovnání s konkurenční komunikací. Pokud byste měli zájem vyzkoušet naše analytiky nebo SMS notifikace, ozvěte se nám!

~ Mediaboard Newsroom ~

Mediaboard je předním poskytovatelem pokročilých řešení v oblasti media intelligence navržených tak, aby firmám umožnily lépe se orientovat v dynamickém světě médií. Dáváme organizacím možnost získat cenné přehledy, sledovat mediální pokrytí, trendy v odvětví a činit informovaná rozhodnutí na základě našich chytrých dat.